Известие

Collapse
No announcement yet.

Брояча на километри изгасна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Брояча на километри изгасна

Брояча на километри изгасна (дисплейя) Някви идеи в търсачката не оспях да намера нищо
    145 1.6 boxer 103 hp 96'

Сигурно ти е изгоряла крушката, която го осветява отзад.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

изгоряла e крушката
      Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Интересно какво общо има крушката за осветяване със самия дисплей. Според мен колегата има предвид, че му е изгаснал дисплеят (LCD -то не показва нищо), а не осветлението. За съжаление нямам идея тоя проблем от какво може да е, освен да е изгоряло самото LCD. Нищо не разбирам от такива дисплеи.
        145 1.9 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от lgancho
          Интересно какво общо има крушката за осветяване със самия дисплей. Според мен колегата има предвид, че му е изгаснал дисплеят (LCD -то не показва нищо), а не осветлението. За съжаление нямам идея тоя проблем от какво може да е, освен да е изгоряло самото LCD. Нищо не разбирам от такива дисплеи.
          Ми общото е че самият ЛСД не свети и затова се осветява от крушка отзад. Така прозрачните участъци стават видими. Когато няма осветление, дисплеят е остава тъмен. Дори и да работи.
          Ако е угаснал дисплеят, а крушката свети, то си личи. Вижда се слабо отзад.

lgancho, сега загрявам, че на новите табла дисплеят е бял с черни цифри, като на часовника. Там си личи и без крушка. На старото табло обаче светят само цифрите на черен фон, когато изгори крушката не се вижда нищо.

http://clubalfaromeo.com/forum/download.php?id=18697

Comment

tonov това на снимката от каква кола е, щото при мене и на боксера и на ТС свети зелено таблото.
            Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
            Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
            Audi A4 1.9 TDI

Comment

Значи tonov и всички предположили че е крушката са прави, моя е грешката. Не знаех, че се различават дисплеите, пък на колегата щом е боксер, явно е от предишния на моя вид. А иначе моя наистина дори да не свети осветлението черните цифри се четат. Дано на колегата му е изгоряла само крушката в такъв случай
              145 1.9 JTD '99

Comment

И аз си мислих за крушка но не бях сигорен утре ще разглобявам
                Благодаря на всички !
                145 1.6 boxer 103 hp 96'

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i
                  tonov това на снимката от каква кола е, щото при мене и на боксера и на ТС свети зелено таблото.
                  Това е на ico83 колата, има тема в тунинг раздела. Той го е преправил да свети червено, иначе на всички 145/6 свети зелено.

Comment

Working...
                  X